Vans Live 2.0 Android app: beleef elk event zelf mee!

Het Amerikaanse schoenen- en kledingmerk Vans is niet meer weg te denken uit de wereld van skateboarden, surfen en andere extreme sporten. Het merk is eigenlijk een lifestyle op zich geworden, want ook op het gebied van muziek organiseert Vans verschillende populaire evenementen. Dankzij de nieuwe Vans Live 2.0 app hoef je daar geen enkel moment meer van te missen, want deze maakt het mogelijk om live alle actie te volgen. Of het nu om een optreden van je favoriete band tijdens de Vans Warped Tour gaat of een skateboardwedstrijd, deze app brengt je naar waar ter wereld op dat moment het spektakel plaatsvindt.

Interactief en alert

De Vans Live 2.0 helpt je op verschillende manieren om je favoriete events te volgen. Zo stuurt de app je een waarschuwing vlak voor een interessant evenement, zodat je op tijd klaar zit om alles live te volgen. In de app zelf kun je vervolgens live de beelden bekijken van bijvoorbeeld de Vans Triple Crown Of Surfing, één van de meest spectaculaire surfwedstrijden ter wereld. Maar er zijn ook exclusieve concerten te streamen die plaatsvinden tijdens de Vans Warped Tour, het reizende muziekcircus van het schoenenmerk. Wil je een mooi moment dat je gezien hebt delen? Dat is geen probleem dankzij de koppelingen met Facebook, Twitter en e-mail.

Een veelzijdige collectie apps

De Live. 20 app is niet de enige app die beschikbaar is voor Androidgebruikers met een voorliefde voor dit schoenenmerk en de bijbehorende subculturen. Heb je bijvoorbeeld meer met muziek dan met sport, dan kun je ook alleen de Vans Warped Tour app downloaden. Deze geeft je een compleet overzicht van alle locaties die het festival aandoet en natuurlijk welke bands er spelen. Wil je graag fragmenten van oude events terugkijken, dan is de OffTheWall.tv app misschien iets voor jou. Deze bevat alle hoogtepunten op het gebied van sport en muziek tijdens de verschillende evenementen van Vans.

offthewalltv-vans

Tot slot nog een app die in het jasje past van Vans als schoenenmerk; Vans Shoes app. Vans zoals deze zijn er in terug te vinden met uitgebreide productinformatie en andere features. Verder beschikt het over extra’s zoals een National Limited Editions variant waarmee handtekeningen op jouw Vans kunnen worden gezet. Je vindt de verschillende apps in de Google Play Store.

Laat een reactie achter