KitKat naar Galaxy S4 en HTC One uit Google Play

Google Play Bron: androidadvices.com

Google Play
Bron: androidadvices.com

Google heeft ongeveer een maand na het uitbrengen van Android 4.4 de update verstuurd naar de Play-edities van zowel de Samsung Galaxy S4 als de HTC One. De update is nog niet beschikbaar voor de mensen met een normale Galaxy S4 of HTC One, zij zullen moeten wachten op de update van respectievelijk Samsung en HTC.

Google Play

Google biedt al geruime tijd telefoons aan via de eigen winkel, maar in eerste instantie ging dit alleen om de eigen Google Nexus-telefoons. Google heeft onlangs echter ook telefoons van andere fabrikanten aan het assortiment van de Play Store toegevoegd. Deze toestellen worden, net als de Nexus-toestellen, met een stock-versie van Android geleverd en krijgen ook stock-updates die door Google verzorgd worden.

Snel, sneller, snelst

Mensen die een Play-editie van de Galaxy S4 of HTC One hebben, hebben iets langer moeten wachten dan mensen met een Nexus-apparaat. De Nexus apparaten worden na de lanceringen van een nieuwe versie van Android altijd als eerste voorzien van een update. Vrijwel alle apparaten uit de Nexus-reeks kunnen dan ook al een aantal weken gebruik maken van KitKat.

Laat een reactie achter